PROGRAMMA

Pinksterdrie-programma

2 juni, 12:30-17:00 uur

 


 

Op 2 juni is ons programma live te volgen, van 12:30-17 uur. Via de social media-kanalen van RTV Zaanstreek: hun Facebook-pagina en YouTube-kanaal. En hier, via onze website. Omdat het idee voor dit online event kort geleden ontstaan is, is op 2 juni om 11 uur pas de definitieve programma-volgorde bekend. Onderstaand een overzicht van wat je zoal kunt verwachten.

 

Het programma is heel divers! Een greep daaruit: live-fietstocht langs locaties uit de Tachtigjarige Oorlog, creatieve Pinksterdrie-uitingen van kinderen, een traditioneel “bokkie kopen” in Purmerend als dank voor de militaire ondersteuning in 1574, uitleg van de makers van speciale lekkernijen zoals Spaanse Sambal, een unieke bokkenstoof en Zaans bockbier, dj Good2BeBack die Spaanse en Hollandse hits draait, spotliederen over de Spanjaarden uit 1624, ondernemers die met Pinksterdrie gesloten zijn, herinneringen aan deze feestdag van Zaankanters, historische muziekduo’s die optreden bij verzorgingshuizen.

 


Programma


12:30 start van de uitzending (gepresenteerd door PinksterZaan-organisator Bas Husslage)


12:30-17:00 een breed scala aan muziekoptredens, reportages en interviews op allerlei locaties, zowel live als vooraf opgenomen


17:00 einde

 

 

Share Button